top of page

Co je to sous-vide?

Sous-vide

Jedná se o název metody původem z francouzštiny. V překladu „ve vakuu”.

Při této metodě se surovina vaří ve vakuu při teplotě nižší, než je bod varu až několik hodin. Díky tomu se v ní uchovává více živin, vitamínů a minerálů. I proto se stala velmi oblíbeným způsobem přípravy jídla u zastánců zdravého životního stylu.

  • Výrobky stačí jen krátce ohřát nebo do zlatova opéct.

  • Při ohřevu dochází k minimálním ztrátám na váze.

  • Příprava hotového masa zabere 20-50 minut.

  • Maso zůstává křehké a šťavnaté.

  • Součástí balení je výpek, který lze použít k přípravě omáček a sosů.

  • Výrobky šetří Váš čas a energii.

Produkty připravované metodou sous-vide

Šťavnaté kuře 1400 g

Kuřecí roláda plněná 1000 g

Kuřecí závitky 800 g

Šťavnatá kachna 2100 g

Kachní prsa 530 g

Kachní stehna 150 - 350 g

Kachní roláda plněná 1100 g

Všechny výrobky v této kategorii jsou k dispozici chlazené.

Auto MRAPO
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page