Vepřové maso

chlazené & mražené

Vepřové maso je křehčí než maso hovězí. Jeho svalovina je prorostlá tukem. Z toho důvodu se vyznačuje vyšším obsahem tuku a vyšší energetickou hodnotou. Je hůře stravitelné, zároveň však významné pro správnou látkovou výměnu a regulaci činnosti našich svalů a nervů.

V případě, že jste v naší základní nabídce Vámi hledaný druh, případně vhodnou gramáž vepřového masa nenašli, tak nás neváhejte kontaktovat. Rádi našim zákazníkům připravíme vše, dle jejich individuálních přání a požadavků

Chlazené maso

Mražené maso

105. Vepřová kotleta (bez kosti, bez řetízku)

106. Vepřová krkovice (bez kosti)

107. Vepřová kýta (bez kosti)

108. Vepřová plec (bez kosti)

109. Vepřové koleno (s kostí)

110. Vepřový bok (bez kosti)

224. Vepřová játra

225. Vepřová krkovice (bez kosti)

226. Vepřová kýta (bez kosti)

227. Vepřová panenka

228. Vepřová panenka palce

229. Vepřová pečeně s řetízkem (bez kosti)

230. Vepřová plec (bez kosti)

231. Vepřové ledvinky

232. Vepřové srdce

Auto MRAPO
  • Facebook
  • YouTube