Vepřové maso
chlazené & mražené
Vepřové maso je křehčí než maso hovězí. Jeho svalovina je prorostlá tukem. Z toho důvodu se vyznačuje vyšším obsahem tuku a vyšší energetickou hodnotou. Je hůře stravitelné, zároveň však významné pro správnou látkovou výměnu a regulaci činnosti našich svalů a nervů.
V případě, že jste v naší základní nabídce Vámi hledaný druh, případně vhodnou gramáž vepřového masa nenašli, tak nás neváhejte kontaktovat. Rádi našim zákazníkům připravíme vše, dle jejich individuálních přání a požadavků
Chlazené maso
Mražené maso
105. Vepřová kotleta (bez kosti, bez řetízku)
106. Vepřová krkovice (bez kosti)
107. Vepřová kýta (bez kosti)
108. Vepřová plec (bez kosti)
109. Vepřové koleno (s kostí)
110. Vepřový bok (bez kosti)
224. Vepřová játra
225. Vepřová krkovice (bez kosti)
226. Vepřová kýta (bez kosti)
227. Vepřová panenka
228. Vepřová panenka palce
229. Vepřová pečeně s řetízkem (bez kosti)
230. Vepřová plec (bez kosti)
231. Vepřové ledvinky
232. Vepřové srdce